IN ENGLISH

 

Köpvillkor

Senast uppdaterad: [2020-05-01]

 

Allmäna villkor, Anette Gustafsson Art

Dessa allmänna villkor gäller när du som konsument gör beställningar i vår webbshop på anettegustafsson.com Då dessa villkor kan komma att uppdateras utan föregående avisering så rekommenderar vi att du läser dessa vid varje ordertillfälle. En bindande order tillika avtal om köp inträffar när vi har bekräftat din order. En orderbekräftelse skickas till den e-mailadress du fyllde i vid ordertillfället. Avtal ingås mellan dig och Anette Gustafsson Art. Firmatecknare: Anette Gustafsson.

Kontaktuppgifter

Anette Gustafsson
Tullnäsvägen 32
76197 NORRTÄLJE
SWEDEN
E‐post: anette@anettegustafsson.com

Om du har frågor om din beställning så är du välkommen att kontakta mig vardagar på: anette@anettegustafsson.com eller 070-602 39 83.

 

Reservation

Jag reserverar mig för eventuella felaktigheter i lagersaldo som gör att jag inte kan fullfölja din order. Skulle den målning du beställt mot förmodan inte vara tillgänglig kommer vi att kontakta dig och se till att återbetalning sker utan dröjsmål.

Priser

De priser som visas på vår hemsida och webbshop är inklusive mervärdesskatt (moms) och exklusive frakt om inte annat särskilt anges.

Gällande pris är det som anges för den aktuella produkten vid ordertillfället. Priser kan komma att ändras från en tid till en annan utan föregående avisering och vi reserverar oss för eventuella felaktigheter.

Betalning

Jag använder Klarna Checkout som betalningslösning. Tillgängliga betalningssätt är de som tillhandahålls via Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du villkoren för Klarna Checkout. Villkoren för Klarna Checkout återfinns i kassan i samband med att du genomför ditt köp.

Inga kontouppgifter eller kortuppgifter såsom kortnummer och cvc kod sparas i affärssystem eller motsvarande som tillhör Anette Gustafsson Art.

Leverans

Din beställning skickas inom 1-3 arbetsdagar.

Minderåriga

Om du är under 18 år behöver du målsmans tillstånd för att göra en beställning.

Personuppgifter

När du lägger en beställning hos oss så godkänner du att vi sparar följande personuppgifter: namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Dina personuppgifter sparas i syfte att fullfölja avtalet med dig och leverera dina varor. Jag; Anette Gustafsson Art, sparar ej kortuppgifter eller uppgift om personnummer. Jag handhar dina personuppgifter med försiktighet och lämnar inte ut dessa till tredje part. Enligt personuppgiftslagen (PUL 1998:204) har du rätt att få ta del av den information vi har sparad om dig samt begära ändring eller att de raderas. Kontakta då mig.

Reklamationer

Om du inte är nöjd med en målning och önskar reklamera så kontakta mig på anette@anettegustafsson.com Hela beloppet inkl eventuell fraktkostnad återbetalas via Klarna när varan har returnerats till Anette Gustafsson Art.

Vid en eventuell tvist kommer vi att följa svensk lag och Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Force Majeure

Force majeure ska anses föreligga när en extern omständighet väsentligen hindrar fullgörande av förpliktelser enligt avtalet. Sådana omständigheter ska utgöra befrielsegrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder. Som exempel på sådan befriande omständighet skall anses bl.a. krig, naturkatastrof, större olyckshändelse, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, terrorism, brand, blockad, myndighetsåtgärd eller motsvarande som ligger utom företagets kontroll. Anette Gustafsson Art förbehåller sig rätten att skjuta upp sin förpliktelse att fullgöra avtalet så länge sådan omständighet föreligger.

Pin It on Pinterest

Share This